Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Runderburger met gebakken banaan en rozijnen recept
Runderburger met gebakken banaan en rozijnen recept

Runderburger met gebakken banaan en rozijnen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng het gehakt met 1 ei, de helft van het paneermeel, rozijnen en zout. Vorm 4 burgers van het gehakt. Klop het overgebleven ei met zout los in een diep bord. Doe het paneermeel in een diep bord. Wentel de burgers eerst door het ei en dan door het paneermeel. Verhit 4 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de burgers aan beide kanten bruin. Bak ze op laag vuur in 10 minuten gaar. Pel de bananen en snijd ze in de lengte door midden. Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak de bananen aan beide kanten bruin en gaar. Serveer de burgers met gebakken banaan.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit runderburger met gebakken banaan en rozijnen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven