Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rundergehaktbal met ui, aardappels, erwten en wortels recept
Rundergehaktbal met ui, aardappels, erwten en wortels recept

Rundergehaktbal met ui, aardappels, erwten en wortels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oud Hollands maar blijft lekker.

Maakt het gehakt aan met een ei zout en peper theelepel peterselie en selderie, knoflook en een gesnipperde ui. Draai hier 4 tot 6 ballen van verhit wat boter en braad de ballen in ongeveer 45 minuten knapperig bruin gaar.
Kook in de laatste 20 minuten de aardappels in water met wat zout, en gelijk de erwten en wortels in de kippenbouillon.
Serveer over 4 borden de aardappels de erwten en wortels bal gehakt erbij en maak het af met jus van het braadvet. Eventueel wat mayonaise is ook lekker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rundergehaktbal met ui, aardappels, erwten en wortels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven