Allergie informatie: Runderlapjes met rode biet
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 runderlappen (circa 800 gram)
- 2 grote uien
- 400 gram wortels
- 500 gram rode biet
- 800 gram aardappelen
- 2 laurierblaadjes
- 2 theelepels gedroogde oregano
- 200-250 gram ontbijtspek (plakken)
- zout
- peper
- 0,5 groentebouillonblokje
- 300 milliliter rode wijn
- aluminiumfolie
- verse oregano
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Runderlapjes met rode biet
- Allergieen informatie