Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Sambal Goreng Babi


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf het vlees goed in met: peper, nootmuskaat en ketjap, en laat het een uurtje marineren. Maak een boemboe in de vijzel van: ui, knoflook, trassi, sambal en de djahe. Fruit de boemboe in olie totdat ze bruin is en voeg het vlees toe . Laat het vlees ook bruinen blus met een kopje water en laat op laag vuur sudderen tot het vlees gaar en de saus ingedikt is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sambal goreng babi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven