Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal Goreng Babi dan Taugeh recept
Sambal Goreng Babi dan Taugeh recept

Sambal Goreng Babi dan Taugeh


Ingrediënten


Bereidingswijze


Marineer het vlees een paar uur in een marinade van ui, soyasaus, sherry, djahe, knoflook en gembersaus. Bak het vlees in een paar lepels olie onder voortdurend omscheppen en voeg de gehakte gember, een snufje zout en 1. 5dl water toe. Sudder het vlees op laag vuur totdat het goed gaar is. Blancheer de taugeh en voeg ze toe aan het vleesmengsel. Warm goed door en maak op smaak af met Versgemalen zwarte peper en indien nodig wat zout.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal goreng babi dan taugeh recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven