Allergie informatie: Steak au poivre
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 biefstukjes van ca. 150 gram
- 50 gram boter
- 1 deciliter runderfond
- 1 afgestreken dessertlepel bloem
- 1 klein blikje groene peperkorrels op sap
- ½ vleesbouillonblokje
- 1 deciliter koksroom
- peper
- zout
Meer Recepten
- Steakpannetje
Met varkensfiletlapjes, cherrytomaten en raclettekaas uit Nederland
8 porties - 10 minuten
Gourmet - bettyvandijk - Tonijn uit de oven
Met tonijn steak, prei en wortel uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - JoshWelleman - Steak in een jasje
Met steaks, courgette en aubergine uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Vlees - lucyvader - Rib-eye steak
Met rib-eye, barbecuesaus en peper uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - bettyvandijk - Mexicaanse steak tartare
Met runderbiefstuk, tomaat en ui uit Mexico
4 porties - 25 minuten
Voorgerechten - mverhage
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Steak au poivre
- Allergieen informatie