Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Stoofschotel van doperwten en worteltjes met vlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de gehakte tomaten in een pan en laat ze 10 1 5 minuten inkoken. Laat de boter smelten in een pan op middelhoog vuur, doe er de uien bij en bak deze goudbruin.
Doe het vlees erbij en bak dit bruin. Roer er de wortels door, zet het vuur laag en laat met het deksel op de pan onder af en toe roeren 5 minuten koken.
Voeg de gehakte, ingekookte tomaten, de sinaasappel en de citroenschil toe. Voeg de kaneel, het piment en peper en zout naar smaak toe en zet het vuur hoger. Breng met het deksel op de pan aan de kook. Laat zachtjes 10 minuten stoven en verwijder dan de beide soorten schil. Doe er de doperwten bij en laat nog 10 minuten stoven of totdat de groente en het vlees gaar zijn en de tomatensaus wat dikker is geworden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stoofschotel van doperwten en worteltjes met vlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven