Allergie informatie: Varkenslapjes in champignon-kaassaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram magere varkenslapjes
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 150 gram champignons
- 75 gram boter
- 25 gram bloem
- 1,5 deciliter melk
- 50 gram belegen kaas
- 1 eetlepel citroensap
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel peper
- 6 eetlepels paneermeel
- 1 ei
Meer Recepten
- Rijst met kip
Met rijst, kippenborst en tomaat uit Belgie
3 porties - 40 minuten
Gevogelte - aty - Wattala Uru Mas Badun (Badun met varkensvlees)
Met varkenslappen, kokosmelk en gember uit India
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor - Speklapjes met exotische tomatensaus
Met varkenslapjes, tomaten, honing uit Italie
4 porties - 2 uur en 50 minuten
Ovenschotels - robancona - Snelkookpan witlof met ham en kaas
Met witlof, ham en kaassaus uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Groentegerechten - yvonneboone - Champignon in de oven
Met champignons, kruidenkaas en bieslook uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Warm - sandyke
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Varkenslapjes in champignon-kaassaus
- Allergieen informatie