Allergie informatie: Varkensstoofpot met sperziebonen en olijven
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram hamlappen
- 2 uien
- 4 teentjes knoflook
- 1 blik tomaten
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 laurierblad
- 2 theelepels gedroogde rozemarijn
- 2 theelepels gedroogde tijm
- 0,5 eetlepel wijnazijn
- 1 deciliter witte wijn
- 2 deciliter kippenbouillon
- 500 gram sperziebonen
- 16 ontpitte zwarte olijven
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Varkensstoofpot met sperziebonen en olijven
- Allergieen informatie