Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hazenrug recept
Hazenrug recept

Hazenrug


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de marinade klaar, laat de ruggen minstens 24 uur trekken in de koelkast. Fileer de ruggen, bak de knokken mooi bruin op het vuur of oven en voeg er de groenten bij zonder vocht, laat deze nog even mee stoven. Blus het geheel met de wild fond en laat dit een uurtje sudderen. Saus zeven en nog even laten in dikken, hier bij de airellengelei bij voegen afsmakken met zout en peper. Room bij voegen en saus is klaar. Hazenfilet bakken in boter aan ieder kant 3 4 min. kruiden met zout en peper. Dit wordt dan opgedient met appel gevuld met airellen en krokketen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hazenrug recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven