Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Stoofpot van everzwijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf de stukken vlees in met peper en zout.
Smelt een klontje boter in een braadpan en fruit hierin de ui.
Doe het vlees erbij en bak het geheel rondom bruin.
Blus af met de rode wijn en voeg de wortel en de laurier toe. Meng goed door elkaar.
Bak de bospaddenstoelen even apart en voeg ze daarna bij het mengsel.
Schenk de groentebouillon er over en breng het geheel op smaak met de kummel en wat zout en peper.
Laat 60 minuten zachtjes stoven.
Voeg er de aardappelschijven en de prei bij en laat het geheel op een laag vuurtje nog eens 20 minuten stoven.
Doe de alles door een zeef en vang het vocht op. Schep het bovenkomende vet af.
Bind het vocht af met de mosterd tot een niet te dikke saus
Doe dan de gebonden saus en de stoofschotel terug in de pan en laat alles nog even 5 minuten lekker opwarmen

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stoofpot van everzwijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven