Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tortilla met aardappelpuree en garnituur van tomatensaus recept
Tortilla met aardappelpuree en garnituur van tomatensaus recept

Tortilla met aardappelpuree en garnituur van tomatensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Je bakt het gehakt tot die goed gebruind is. Daarna neem je de tortilla pannekoeken en snijd die in 2. Je voegt de erwten, mais en de in stukjes gesneden, tomaat bij het gehakt. Dit laat je nog op een klein pitje verder bakken. Voor de puree: Je kookt de aardappelen en plet ze tot puree. Hierbij voeg je 1 ei en wat boter erbij. Daarna heel goed roeren. Tot slot voeg je er basilicum bij. De tomatensaus maak je naar keuze. Nu neem je een tortilla broodje en vouwt dit in. Hier tussen stop je het gehakt. Ziezo. Nu nog opdienen en voilą.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tortilla met aardappelpuree en garnituur van tomatensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Tortilla met aardappelpuree en garnituur van tomatensaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 2 / 10 in 1 recensie

 • Misschien is het verstandig om de hoeveelheden te vermelden. Denk aan de mengverhouding. De meeste mensen kunnen hier niets mee.
  Jaccor gaf dit recept op 2 juli 2012 1 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven