Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tortilla Rosalinda recept
Tortilla Rosalinda recept

Tortilla Rosalinda


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit ui en knoflook glazig. Doe dan de in blokjes gesneden zalm erbij. Kerriepoeder toevoegen en voorzichtig omscheppen zodat de zalmstukjes heel blijven. Voeg al omscheppend de spinazie toe en roerbak tot de spinazie iets geslonken is. Voeg zout en peper naar smaak toe en voeg pijnboompitten toe. Eventueel een paar snippers mozarella mee laten smelten. Leg op elke tortilla wat zalm/spinazie vulling en rol de tortilla op. Zet vast met een prikker. Haal eventueel wat kookvocht uit de pan met het zalm-spinazie mengsel zodat het niet te nat wordt. Leg de gevulde en opgerolde tortilla's naast elkaar in een ovenschaal. Bedek met plakken mozarella en daar op de geraspte kaas. Doe het in een voorverwarmde oven (200 graden C.) tot de kaas gesmolten is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tortilla rosalinda recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven