Italiaanse tosti Parmaham-ananas

Ingrediënten

+ -
print

4 eetlepels sinaasappel-rozemarijndressing (van oil & vinegar of zelfgemaakt: zie recept)

Voor de garnering:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Rooster de sneetjes licht in de broodrooster.
  2. Besmeer ze aan een zijde met de gekruide .
  3. Verhit 1 eetlepel in de pan en fruit hierin de gesnipperde even aan.
  4. Voeg de in partjes gesneden tomaat en champignon toe.
  5. Laat op zacht vuur 3 min.
  6. smoren.
  7. Schuif naar een helft van de pan; leg in de vrijgemaakte helft de plakjes en bak ze op een rustig vuurtje 2 min.
  8. mee.
  9. Voeg tot slot de in stukjes gesneden toe en warm even door.
  10. Leg de geroosterde sneetjes op 2 voorverwarmde borden.
  11. Leg de plakjes kaas erop, dan de gebakken en tot slot het overige baksel.
  12. Schep de dressing erover.
  13. Garneer met de en .
  14. Leg op elk bord 2 zwarte en een in 2 helften gesneden hard gekookt ei.
  15. Als zondags ontbijt smaakt een glas gekoelde witte dessertwijn, zoals een Loupiac of Monbazillac hier goddelijk bij.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood
  • ananas past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
  • brood kan sporen bevatten van ei en Allergie in hardgekookte eieren
  • brood en oude kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in oude kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in oude kaas
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • oude kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in oude kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
379 kcal
18%758 kcal
Vetten
14 g.
20%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
28 g.
10%56 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Italiaanse tosti Parmaham-ananas