-
Vraag:kun je ook kokosbloesemsuiker gebruiken i.p.v. Suiker of geleisuiker voor de vijgenrecepten? Bv voor het recept met de rode wijn?
Tineke gaf dit recept 4/5 sterren
-
Kun je ook gedroogde vijgen gebruiken en hoe doe je dat dan?
Roos gaf dit recept 5/5 sterren
-
Kun je het ook van gedroogde vijgen maken?
Roos gaf dit recept 5/5 sterren
-
Hallo Je zou dit kunnen doen, Je schilt een appel en laat deze in kleine stukjes mee koken dit als bindmiddel.
Succes Jeanette
Jeanette van der Helm gaf dit recept 5/5 sterren
-
Gisteren vijgenjam gemaakt met 3 kruidnagels, sinaasappelschil, sap en wat woudhoning. Blijft een beetje vloeibaar, is niet erg. Superlekker!
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik heb de jam vanmiddag gemaakt maar inplaats van witte suiker heb ik riet- en oersuiker gebruikt en een half zakje marmelo 2 (jam maken met weinig suiker).
Ik heb in totaal 300 gram suiker gebruikt en de jam is heerlijk en is goed gestold!
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik heb het recept een uurtje geleden gemaakt met vers geplukte vijgen uit mijn tuin ... Belgische vijgen dus en het resultaat is best lekker! Ik heb gelei suiker gebruikt en bereide de confituur in een 'bassin à confituur' en hij is perfect van structuur en dus ook zéér lekker. Ik voegde er nog 2 eetlepels limoenhoning bij,dat geeft een fijne smaak.
Bezoeker gaf dit recept 4/5 sterren
-
Ik heb het recept nu 3 keer gemaakt en het is erg lekker. Het lukt me alleen niet om de jam een vaste vorm te geven. Hij blijft vloeibaar ...
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren