Kaas/ui brood
- Herkomst Italie
- Categorie Broodgerechten
- Bereiden
- Kookboek van ettelocin
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Oven
- Bakfolie
Bereidingswijze
- Doe 3 deciliter water in de mix kom.
- Bak het uit en snijd dit in kleine stukjes.
- Snijd de rode in kleine stukjes.
- Mix de met het water en 20 gram boter met een half busje en de gesneden .
- Oven voorverwarmen zoals aangegeven op het pak.
- Rol het deeg tot een mooi brood en leg dit op je bakplaat met daaronder bakfolie.
- Strooi over het deeg de uien en de gelijkmatig uit.
- Ongeveer 40 minuten in de voorverwarmde oven en eten maar.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tonijn brood440m
-
Recept
Brood met chocolade41u40m
-
Recept
Pittig rookworst brood455m
-
Recept
Brood-kaas muffins440m
-
Recept
Hazelnotencake/brood41u45m
-
Recept
Volkoren meergranen brood42u30m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in broodmix
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- margarine en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in ontbijtspek
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 69 kcal | 3% | 414 kcal |
Vetten | 2 g. | 4% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |