Kaasbroodjes (gebakken)
- Herkomst Italie
- Categorie Sandwiches
- Kaasbrood recepten
- Bereiden
- Kookboek van fabita
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Snijd met behulp van een vorm of glas uit elk sneetje een cirkel (van ruim 7 cm doorsnede of zo groot mogelijk).
- Snijd uit de kaasplakken cirkels even groot of bijna even groot als het .
- Als het kan ook rondjes snijden uit de (rauwe) , anders straks wat bijsnijden.
- Neem nu 1 sneetje , leg hierop een rondje kaas, smeer een beetje op de kaasplak en leg hierop een laag (rauwe) . (niet een te dikke laag nemen, snijd de anders wat bij).
- Op de leg je weer een rondje kaas en hierop als laatste een cirkel .
- Druk deze boterham nu goed aan.
- Maak op dezelfde manier nog 4 boterhammetjes.
- Giet wat in een schaaltje, klop de los in een diep bord en doe wat in een ander diep bord.
- Doop elke boterham overal goed in de , haal ze dan door de losgeklopte en vervolgens door het .
- Druk wat met je vingers stevig op de broodjes, zodat ze goed bedekt zijn.
- Verhit flink wat in een koekenpan en bak de broodjes voorzichtig aan beide kanten goudbruin.
- Laat ze uitlekken op keukenpapier en dien ze warm op.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- brood en paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
- brood en paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- brood, jonge kaas, paneermeel, pesto, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in jonge kaas, melk, boter
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jonge kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in brood en pesto
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in jonge kaas, melk, boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in jonge kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 155 kcal | 7% | 775 kcal |
Vetten | 13 g. | 19% | 65 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |