Kaaspizza met rode ui en tomaat
- Herkomst Nederland
- Categorie Lunchgerechten
- Bereiden
- Kookboek van suzan
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Oven
Bereidingswijze
- Voorbereiden:
- Meng de met het gistpoeder in een kom.
- Voeg 1 eetlepel , en 1 tot 1,5 deciliter handwarm water in gedeelten toe en kneed er een samenhangend deeg van (voeg extra toe als het deeg plakt).
- Laat het deeg afgedekt in de beslagkom 30 minuten rijzen.
- Verwarm de oven voor op 220 graden C.
- Bereiden:
- Snijd de in miniblokjes, pel de , halveer ze en schaaf of snijd ze in dunne plakjes.
- Kneed het gerezen deeg nog een keer door en rol het uit op een met bestoven werkblad.
- Leg de pizzabodem op een ingevette bakplaat.
- Verdeel de kaasblokjes, ui en erover.
- Halveer de tomaatjes en leg ze met de snijkant naar boven op de pizza.
- Bestrooi de pizza met en bak hem gaar in 12-15 minuten in het midden van de oven.
- Serveer de pizza besprenkeld met de rest van de met een salade.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kruidige omelet met ui en tomaat410m
-
Recept
Omelet met kaas en tomaat420m
-
Recept
Omelet met kaas, champignons en tomaat430m
-
Recept
Kaassalade met tomaat430m
-
Recept
Gevuld stokbrood met kaas, bacon en tomaat445m
-
Recept
Gevuld stokbrood (kaas, champignons, ei, tomaat, uitjes en paprika)440m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 393 kcal | 19% | 1572 kcal |
Vetten | 9 g. | 13% | 36 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 47 g. | 18% | 188 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |