Kabeljauw in sambal-ketjapsaus
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vis en schaaldieren
- Bereiden
- Kookboek van carlotta
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Verdeel de vis in mooie stukken en besprenkel met de helft van de citroensap en wat .
- Laat 15 minuten intrekken.
- Pel en snipper de en de knoflook.
- Dep de vis droog en bak hem mooi bruin in de olie.
- Uit de pan (even warm houden tussen 2 borden).
- Fruit de , knoflook en sambal 3 minuten in de rest van de olie.
- Roer de ketjap, rest citroensap en 2-3 eetlepels water erdoor.
- Laat goed warm worden.
- Leg de vis er in, lepel de saus er goed over en laat zo ongeveer 2 minuten staan voor het serveren.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Ikan Boemboe Bali (stevig gekruide kabeljauw)41u
-
Recept
Ikan belado (gekruide kabeljauw)455m
-
Recept
Cumi-Cumi Ketjap (Inktvisreepjes met kruidige ketjapsaus)445m
-
Recept
Ikan salmon dan sambal matah (zalm in sambal van sjalotjes)445m
-
Recept
Tonijn-shii take saté met zoete ketjapsaus en taugésalade420m
-
Recept
Kabeljauw met kaas uit de oven445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal oelek
- sambal oelek kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
- ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ketjap manis is niet geschikt voor een soja-intollerantie
- sambal oelek kan sporen bevatten van vis en Allergie in kabeljauwfilet
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 865 kcal | 43% | 1730 kcal |
Vetten | 91 g. | 130% | 182 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 18 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |