Kerriegehakt in bladerdeeg

Ingrediënten

+ -
print

Vulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakplaat

Bereidingswijze

  1. Voor de vulling:
  2. Meng worstvlees, , lenteuitjes, chutney en in een kom en breng op smaak met .
  3. Dek af en zet tot gebruik in de koelkast.
  4. Rol het deeg uit tot een lap van 3 mm dik en snijd er een vierkante lap van 30 x 30 cm uit.
  5. Halveer het deeg.
  6. Verdeel de vulling in twee porties en maak van elke portie een dunne worst van zo'n 30 cm lang.
  7. Leg de worsten in de lengte op de rechthoekige vellen deeg en rol op.
  8. Bestrijk de randen met water en stop de zijkanten van de rolletjes dicht.
  9. Snijd de rolletjes in plakken van 1 cm, leg deze op een ingevette bakplaat en bak ze 12-15 minuten of tot de vulling gaar is en het deeg goudbruin en gerezen is.
25
25
25

Variaties op Kerriegehakt in bladerdeeg

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Kerriegehakt in bladerdeeg
VariatieAantalGang
Kerriegehakt in bladerdeeg1Hapjes

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
157 kcal
7%1884 kcal
Vetten
18 g.
26%216 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
17 g.
6%204 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kerriegehakt in bladerdeeg