Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Worst bonbons recept
Worst bonbons recept

Worst bonbons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Leg aluminiumfolie op een bakplaat en bestrijk het met gesmolten boter of olie. Prik met een vork in de worstjes. Snijd elk plakje bladerdeeg in vier vierkantjes. Bestrijk elk vierkantje met geklopt ei. Leg een worstje aan de rand van elk plakje bladerdeeg. Rol het op. Druk de rand voorzichtig vast. Knijp het bladerdeeg voorzichtig samen, ongeveer 1,5 cm van het uiteinde. Knoop het losjes vast met een touwtje. Knip de rand in met een schaar, bijna tot aan het draadje. Leg de bonbons op de bakplaat, bestrijk ze met geklopt ei. Bak ze 15 min. tot ze goudbruin zijn.

Allergenen Informatie

Voor dit worst bonbons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven