Kip met rijst en sperziebonen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Kook de .
  2. Bak intussen de met kipkruiden in de hete .
  3. Voeg de toe (als het verse zijn, moet er even de kook over zijn geweest), de , de en de .
  4. Meng goed door elkaar en giet er de bij zodat het een smeuïge massa wordt.
  5. Breng op smaak met en .
  6. Laat het door en door warm worden en serveer het met de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • ketjap is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Kip met rijst en sperziebonen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6.7 / 10 in 3 recensies
RESET

Kinders hebben sinds tijden hun bord helemaal leeg gegeten! Hmmmm smullen. Alleen heeft mamma kerrievlekken op haar blouse.
Mammason 10 september 2012
Interessant recept. Ik had niet genoeg kerrie en heb het aangevuld met Bumbu Bali en koenjit. Het smaakte ons goed. Gaan we meer maken
Thijs Teeling 23 december 2011
Goed recept! Eerst dacht ik, mmm ... appelsap erdoor?! Maar het smaakte erg goed! Voor herhaling vatbaar!
Marjan 31 oktober 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1163 kcal
58%4652 kcal
Vetten
15 g.
22%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
3%0 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
5%4 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%52 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kip met rijst en sperziebonen