Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Meng voor de kipburgers het kipgehakt met het losgeklopte , , , en de .
  2. Breng op smaak met en peper.
  3. Gebruik als het mengsel te nat is wat meer .
    Werk als laatste de blokjes erdoorheen.
    Verdeel het gehakt in 4 gelijke porties.
  4. Kneed hier 4 mooie burgers van.
  5. Vouw de plakken in de lengte dubbel en wikkel ze om de burgers heen.
  6. Bak de burgers in de olie eerst met de zijde waar de aansluit, zodat deze hecht en bak ze verder op laag vuur gaar en goudbruin in ca. 15 minuten.
    Serveer de burgers op een broodje met wat en de plakken
25
25
25

Variaties op Kipburgers

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Kipburgers
VariatieAantalGang
Kipburgers1Hoofdgerechten
Griekse kipburgers1Gevogelte
Teriyaki-kipburgers1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel, ketchup, broodjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in broodjes
  • ketchup past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in broodjes
  • paneermeel en broodjes kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in paneermeel, mozzarella, broodjes
  • ketchup kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in broodjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in mozzarella
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in broodjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
646 kcal
32%2584 kcal
Vetten
23 g.
34%92 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
76 g.
29%304 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kipburgers