Kipragout met ananas en kerrie
- Herkomst Duitsland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van Askie
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Doe de met de in een pan en breng het aan de kook.
Laat de kip op laag vuur met deksel op de pan in een half uur zachtjes gaarkoken. - Haal de kip uit de pan en snijd het vlees in kleine blokjes.
- Bewaar de .
Verhit in een pan en fruit het uitje met de knoflook ongeveer 3 minuten. - Roer kerrie en door het mengsel en bak nog eens 2 minuten.
- Voeg onder voortdurend roeren beetje bij beetje de toe.
- Er onstaat een gebonden saus.
- Roer er de stukjes kip en door en laat alles goed warm worden.
- Breng de raqout op smaak met en en bestrooi het bij het serveren met de .
- Lekker met rijst en een groene salade.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Sapi Kerrie. (Gekruid riblappen met kerrie)45u
-
Recept
Babi Nanas Tiga (hamlappen met komkommer en ananas)445m
-
Recept
Babi Nanas Dua (hamlappen met ananas en kruiden)445m
-
Recept
Karbonade met ananas-kerriesaus41u20m
-
Recept
Varkensvlees met kerrie en courgette420m
-
Recept
Keema kerrie (gekruid gehakt met bonen)41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon en bouillon
- kippenbouillon en bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- ananas past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon en bouillon
- kippenbouillon, boter, bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon en bouillon
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon en bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 249 kcal | 12% | 996 kcal |
Vetten | 11 g. | 15% | 44 g. |
Waarvan verzadigd | 1 g. | 6% | 4 g. |
Waarvan onverzadigd | 2 g. | 8% | 8 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 17 g. | 6% | 68 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |