Kipsandwiches
- Herkomst Zuid-afrika
- Categorie Broodgerechten
- Bereiden
- Kookboek van anjaschoneveld
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Kook de in ruim water en voeg een toe.
- Laat, wanneer de filet gaar is, deze afkoelen en snijd het fijn.
- Vermeng de met de en kruid deze naar smaak met , , , beetje en .
- Smeer een lekkere hoeveelheid tussen 2 sneetjes en snijd het dwars door als een tosti.
- Laat het brood in een tosti ijzer lekker bruin worden.
Variaties op Kipsandwiches
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Kipsandwiches | 1 | Speciale gelegenheden |
Komkommer- kipsandwiches | 1 | Sandwiches |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokje en sambal
- bouillonblokje, sambal, mayonaise kan sporen bevatten van gluten en Allergie in casinobrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokje en mayonaise
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonblokje en mayonaise
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokje
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonblokje en mayonaise
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 197 kcal | 9% | 394 kcal |
Vetten | 2 g. | 2% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 28 g. | 10% | 56 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |