Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Week het oud .
  2. Pel de en hak 1 ui fijn.
  3. Druk het vocht uit het en ermeng met het gehakt,de gehakte ui, het en de , breng het geheel op smaak met en .
    Vorm 4 zeer platte hamburgers van de massa.
  4. Bak de hamburgers 3-4 minuten aan beide kanten in hete olie en neem ze uit de pan.
    Laat de uitlekken.
  5. Snijd de overige in ringen.
    Was de sla en laat hem uitlekken.
    Was de en snijd ze in plakjes.
  6. Verwarm de broodjes in de oven of in een broodrooster.
    Snijd de broodjes open en bestrijk ze met de .
    Beleg de onderkant met de sla,de hamburgers, de tomaat, de , de uiringen en wat saus.
    Leg de bovenste helft van de broodjes er bovenop.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • brood, mayonaise, ketchup kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood
  • ketchup past niet in een suiker-arm dieet.
  • brood kan sporen bevatten van sesam en Allergie in sesam
  • brood en mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in brood en mayonaise
  • mayonaise en ketchup kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in brood en mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
408 kcal
20%1632 kcal
Vetten
31 g.
44%124 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Klassieke hamburger