Knapperige gehaktbaguette
- Herkomst Nederland
- Categorie Broodgerechten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Pel de .
- Snipper er 2, snijd 1 ui in fijne ringen.
- Snijd de in stukjes en snijd de fijn.
- Kneed het gehakt, de , de uisnippers en de helft van de door elkaar.
- Breng op smaak met peper.
- Halveer het .
- Snijd de helften in de lengte in en bestrijk ze eventueel met .
- Verdeel het gehaktmengsel er overheen en druk de rest van de kaasstukjes erin.
- Leg de broden op een met bakpapier bekleed bakblik.
- Bestrooi ze met de uiringen, het en de .
- Bak de broden 45-50 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden C.
- Snijd ze in stukken.
- Serveer warm of koud.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in stokbrood
- kaas, stokbrood, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en boter
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 241 kcal | 12% | 2892 kcal |
Vetten | 14 g. | 21% | 168 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 11 g. | 4% | 132 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |