Knoflook Naan brood

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Roer , en gist door elkaar en laat het afgedekt 15 minuten rusten op een warme plaats.
    Meng meel, en en maak in het midden een kuiltje.
    Doe de en de in het kuiltje en kneed er tesamen met de andere ingrediënten een zacht deeg van.
    Dek het deeg af en laat het gedurende 4 uur rijzen.
    Kneed het nogmaals gedurende 2 minuten, verdeel het in 15 balletjes en rol ze goed uit.
    Bestijk met gesmolten en plaats ze op een een plaat in de oven bij een temperatuur van 200 graden C.
  2. gedurende 3-4 minuten.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • yoghurt en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, yoghurt, boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk, yoghurt, boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Knoflook Naan brood heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies
RESET

Wie wel eens een naan heeft gebakken, weet dat de uitgeperste knoflook samen met de gesmolten boter op het laatst over het brooddeeg gestreken wordt (of alternatief: over het gebakken brood), maar die... Lees reactie
Nic 19 augustus 2013
De hoeveelheid melk klopt niks van, het werd een soort kruimeldeeg in plaats van een soepele bal. Misschien de hoeveelheid vocht aanpassen?
Yoyesorno 14 juli 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
432 kcal
21%1728 kcal
Vetten
7 g.
11%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
81 g.
31%324 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Knoflook Naan brood