Knoflookbrood
- Herkomst Italie
- Categorie Broodgerechten
- Bereiden
- Kookboek van lisancaris
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Oven
Bereidingswijze
- In een schaaltje de kruiden goed mengen met de kaas.
Het brood insnijden, ongeveer 10 dikke plakken maar niet helemaal insnijden. - De snijkanten van het brood besmeren met knoflookolie en bestrooien met het kruidenmengsel.
- Het brood in aluminiumfolie wikkelen en afbakken in de oven voor 10-15 minuten.
- Onmiddelijk serveren.
Om in te vriezen:
In plaats van het brood in te wikkelen in aluminiumfolie, wikkel je het in plastic folie en kan je het invriezen. - Om het te bereiden, haal je het uit de plastic folie en bak je het af in aluminiumfolie in een voorverwarmde oven op 180 graden Celsius voor 25-30 minuten.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Knoflookbrood415m
-
Recept
Knoflookbrood41u45m
-
Recept
Knoflookbrood410m
Variaties op Knoflookbrood
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Knoflookbrood | 7 | Broodgerechten |
Geroosterd knoflookbrood | 1 | Bijgerechten |
Tomatensoep met knoflookbroodjes | 1 | Soepen |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 279 kcal | 13% | 1116 kcal |
Vetten | 14 g. | 21% | 56 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 13 g. | 5% | 52 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |