Lasagna met stukken vis

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de over voor op 200ºC.
  2. Kook de lasagnebladen volgens de verpakking en bewaar ze uitgespreid op een theedoek.
  3. Bak de vis tot hij bijna gaar is, daarna kun je hem mooi uit elkaar halen, liefst lekkere grote stukken.
  4. Bak de redelijk grof gesneden groenten in een andere pan licht aan met een beetje , eerst de knoflook.
  5. Doe de erbij evenals het blokje en de .
  6. Nu kunnen de gezeefde erbij, niet teveel tegelijk en kijk naar de kleur van het mengsel, het moet licht oranje zijn.
  7. Voeg evt.
  8. tomatenpuree toe.
  9. Hoe meer tomatenpuree hoe wranger de saus kan worden, dit is op te lossen met een beetje suiker.
  10. Klein beetje toevoegen Wanneer u kleine garnaaltjes heeft kunt u deze al in de saus doen, grote kunnen bij de opmaak van de schaal toegevoegd worden.
  11. De schaal, invetten kan, hoeft niet.
  12. Eerst een laagje saus en daarop een deel van de vis verspreiden.
  13. Hierna een laagje bladen en de procedure herhalen tot alles op is.
  14. Zorg ervoor dat ook de bovenste laag saus is, dek het geheel af met geraspte . 30 min.
  15. in de oven op 200º C.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in visbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in visbouillon
  • visbouillon en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in visbouillon
  • room en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon
  • kabeljauw en visbouillon is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
190 kcal
9%760 kcal
Vetten
8 g.
12%32 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Lasagna met stukken vis