Lauwwarme salade van gamba's, rucola en kaasschuim
- Herkomst Italie
- Categorie Voorgerechten
- Bereiden
- Kookboek van chris58
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Staafmixer
Bereidingswijze
- Kook de en de op en bind af met .
- Voeg de geraspte kaas toe en laat het 10 minuten staan zodat de kaas mooi zacht word (niet laten koken).
- Maak er met de staafmixer er een mooie gladde saus van, breng op smaak met zout en peper.
- Bak de 's in wat op hoog vuur tot ze mooi glazig zijn en breng ze op smaak met zout en peper.
- Maak de aan met notenolie en vul vier tumblers (whiskyglazen) met de sla.
- Leg daar de 's op en schuim ze af met de Parmezaanse kaasschuim.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gebakken asperges en gamba's met sabayon van noilly prat420m
-
Recept
Carpaccio met rucola en balsamicodressing410m
-
Recept
Zalmcarpaccio op een bedje van rucola41u10m
-
Recept
Rucola-perensalade met roqufort425m
-
Recept
Gegrilde ananas met gekookte ham en rucola425m
-
Recept
Gevulde champignons met rucola435m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom, melk, parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom, melk, parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- gamba is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 237 kcal | 11% | 948 kcal |
Vetten | 15 g. | 21% | 60 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |