Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Aardappel-sjalotten-omelet recept
Aardappel-sjalotten-omelet recept

Aardappel-sjalotten-omelet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Snijd de sjalotjes in plakjes. Klop de eieren los. Laat de tonijn uitlekken en prak het vlees fijn. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de aardappelblokjes goudbruin. Neem de blokjes uit de pan en zet ze weg. Bak de sjalotjes in het achtergebleven bakvet 10 minuten. Voeg de aardappelblokjes toe en meng het geheel goed door elkaar. Meng de eieren met de melk en schenk het over de aardappelen. Breng het op smaak met zout. Bak het geheel op laag vuur 15 minuten met de deksel op de pan tot de eieren gestold zijn. Meng de olijven met kappertjes, tonijn, olijfolie en citroensap in de keukenmachine tot een glad mengsel. Snijd de omelet in 4 stukken en leg op 4 borden elk een kwart. Bestrijk de omelet met het tonijnmengsel en garneer met peterselie en citroenschijfjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappel-sjalotten-omelet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven