Omelet
- Herkomst Nederland
- Categorie Lunchgerechten
- Bereiden
- Kookboek van Sammellink
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
Bereidingswijze
- Snijd de groente in kleine blokjes en bak deze in een koekenpan in boter.
- Voeg naar smaak wat en toe aan het mengsel.
Breek de in een kom en klop deze op met een klein scheutje . - Voeg de gebakken groente toe aan de en roer nog eens goed door.
Verhit de met een scheutje in de koekenpan en voeg het mengsel toe. - Leg op de helft van de omelet .
- Doe de deksel op de pan en controleer zo nu en dan of je op sommige plekken de ziet smelten.
- Zodra dit het geval is lift je zo voorzichtig mogelijk de helft van de omelet op en klapt deze dubbel over de -helft.
- Laat de omelet nog 5 minuten op laag vuur doorbakken en serveer op 2 sneetjes brood.
Ook lekker om te maken
Variaties op Omelet
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Boerenomelet | 5 | Eiergerechten |
Italiaanse omelet | 3 | Eiergerechten |
Aardappelomelet | 3 | Aardappelgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- bakboter en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- melk en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 656 kcal | 32% | 656 kcal |
Vetten | 44 g. | 63% | 44 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 32 g. | 12% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |