Omelet met champignons

Ingrediënten

+ -
print

Voor 2 personen:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd de in schijfjes, de in stukjes en bak ± 5 min.
  2. in een beetje .
  3. Goed omroeren.
  4. Giet het mengsel op een bordje.
  5. even met een beetje loskloppen.
  6. Kruiden met peper en zout.
  7. Een goede klont smelten, vuur lager zetten, en de in de pan gieten.
  8. De en meteen mengen met een spatel of vork, want houden van en zo bekom je een smeuige omelet.
  9. Verdeel onmiddellijk het champignonmengsel over de en bestrooi met de .
  10. Deksel op de pan en laat verder bakken op zacht vuur tot de gestold zijn.
  11. Bestrooien met en onmiddellijk serveren.
  12. Tip:
  13. Een blikje uitgelekte kan ook.
  14. Gebruik liefst verse kruiden.
25
25
25

Variaties op Omelet met champignons

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Omelet met champignons
VariatieAantalGang
Tomatenomelet met champignons1Eiergerechten
Kruidenomelet met champignons1Eiergerechten
Dadar sedip (omelet met champignons, garnalen en selderij)1Eiergerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • kaas en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, kaas, boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk, kaas, boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Omelet met champignons heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Erg lekker, maar op het bord ziet het er niet uit. Ik wilde aanraden dat de eieren en de champignons met de kaas apart gebakken worden, dan uit de pan champignons over de omelet, oprollen en dan wat b... Lees reactie
M.E. V/d Heuvel 31 oktober 2015

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
291 kcal
14%582 kcal
Vetten
20 g.
29%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
1%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Omelet met champignons