Allergie informatie: Aardappelsalade met gerookte kip en dilledressing
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 aardappels, in kleine blokjes
- 4 tomaten
- 3 eetlepel wittewijnazijn
- 4 eetlepel olijfolie
- 15 gram verse dille, fijngesneden
- 8 stoneleeks, in ringetjes
- 200 gram gerookte kipfilet, in blokjes
- 125 milliliter zure room
- 4 eetlepel melk
- 2 theelepel mierikswortel (potje)
- 75 gram veldsla
- 8 radijsjes, in plakjes
- afsluitbare koelkastbakjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Aardappelsalade met gerookte kip en dilledressing
- Allergieen informatie