Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Almaleves (Appelsoep) recept
Almaleves (Appelsoep) recept

Almaleves (Appelsoep)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de appels, verwijder klokhuizen en steeltjes en eventueel bruine plekken. Snijd de appels in dunne plakjes. Doe de citroenschil, kaneel en kruidnagels in een theeŽi en hang het met de plakjes appel, het zout en de suiker in een pan met 1,5 liter water en breng dat aan de kook. Kook de appels bijna gaar en haal het theeŽi weer uit de pan. Klop de bloem met een scheutje water tot een papje zonder klontjes. Roer de zure room erdoor en bind de soep hiermee. Laat de soep afkoelen in de koelkast en serveer de soep ijskoud in goed gekoelde soepkommen.

Allergenen Informatie

Voor dit almaleves (appelsoep) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven