Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ardenner stokbroodje recept
Ardenner stokbroodje recept

Ardenner stokbroodje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak (niet bij verse stokbroden natuurlijk) de stokbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat ze afkoelen tot lauw-warm. . Fruit de uien ringen in een koekenpan in de olie tot ze glazig zijn. Snijd de stokbroden open en bestrijk ze met pate en de bovenzijde met ketchup. Verdeel de uien, augurk en de zilveruitjes over de pate en sluit de stokbroden. Snijd elk stokbrood in vieren. Serveren maar!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ardenner stokbroodje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven