Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aussieburger recept
Aussieburger recept

Aussieburger


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Meng tartaar met peper en rasp hierboven de kleine ui. Meng door elkaar en vorm hiervan 4 afgeplatte burgers. Leg ze in de koelkast tot het moment van grillen. Bestrijk met olijfolie en grill de tartaarburger op een contactgril of op een grilplaat. Gril of bak de plakken ontbijtspek. Meng intussen mayonaise, ketchup en sambal. Gril de plakken ananas aan beide kanten. Snijdt de broodjes open en bestrijk ze met het pittige mayonaisemengsel. Leg een blaadje sla op de broodjes. Bak de eieren. Leg eerst een plak gegrilde ananas op de sla, dan de tartaarburger, hierop een plak spek een daarop het ei. Leg de andere helft van het broodje hierop en serveer.

Serveersuggesties

Hoewel niet noodzakelijk is het wel extra lekker als de broodjes op de snijvlakken kort gegrild worden.

Allergenen Informatie

Voor dit aussieburger recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven