Allergie informatie: Basisrecept pannenkoek (1 persoon)
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 afgestreken eetlepels bloem
- 1 ei
- een snufje zout
- 2-3 eetlepels melk, mineraalwater of licht bier
- 1,5 theelepel margarine
- Deze ingredienten zijn voldoende voor 2 pannenkoeken.
- Een pannenkoek is in ca. 4 minuten gaar.
- De vloeistof is afhankelijk van de vulling: of hij zoet is of pikant. Neem bijvoorbeeld nooit bier als u de pannenkoek met jam opdient.
Meer Recepten
- Injera - Ethiopische pannenkoek
Met teffmeel, zout en olie uit Ethiopie
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - tobkok - Aardappels uit de oven
Met aardappel, paprikapoeder en tijm uit Turkije
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - mahcup - Basisrecept van asperges
Met witte asperges, groene asperges en water uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - tobkok - Slavenrijst
Met rijst, wortel en rozijnen uit Antillen
4 porties - 25 minuten
Rijstgerechten - vlees - Foie gras als voorgerecht
Met foie gras, scampi en tomaten uit Belgie
4 porties - 15 minuten
Koud - anitavanosselaer
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Basisrecept pannenkoek (1 persoon)
- Allergieen informatie