Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodje hamburger met champignons recept
Broodje hamburger met champignons recept

Broodje hamburger met champignons


Ingrediënten


8

Bereidingswijze


Snijd de sjalotjes in ringetjes. Snijd de champignons in plakjes. Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en fruit de sjalotjes al roerend in 10 minuten glazig. Voeg de champignons toe en bak ze al roerend 6 minuten mee. Breng het champignonmengsel op smaak met zout. Schep het uit de pan en houd het warm. Verhit de rest van de olijfolie in de pan en bak de hamburgers gaar. Verhit de gril, snijd de broodjes open en grill ze 5 minuten onder de grill. Leg de broodjes op 4 bordjes. Leg de hamburgers op de onderste helft van de broodjes en schep het champignonmengsel erover. Schep een theelepel mosterd erop.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit broodje hamburger met champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven