Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolade pindakaas (broodbeleg) recept
Chocolade pindakaas (broodbeleg) recept

Chocolade pindakaas (broodbeleg)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder eventueel de velletjes van de pinda's. Maal de pinda's fijn in de keukenmachine. Voeg de suiker en cacao toe en laat dit zolang in de keukenmachine draaien tot het geheel vet en smeerbaar wordt. Bewaar in een schone pot in de koelkast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chocolade pindakaas (broodbeleg) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Chocolade pindakaas (broodbeleg) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Chocolade pindakaas geprobeerd! Zalig!
    Micheline gaf dit recept op 22 oktober 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven