Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ciabatta met parmaham en gorgonzola recept
Ciabatta met parmaham en gorgonzola recept

Ciabatta met parmaham en gorgonzola


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak zelf je broodjes ciabatta, of verwarm kant-en klare broodjes in de oven. Laat ze afkoelen totdat ze lauwwarm zijn. Bak ondertussen de schoongewreven champignons (met een keukenpapiertje) in de knoflookolie bruin. Laat de olie niet te heet worden!! Dat doet afbreuk aan de smaak van de knoflook en de champignons worden te bruin/zwart. Maak de sla schoon, dep hem droog en snijd het broodje open, beboter de zijdes met dieetmargarine. Leg uitgebreid sla en parmaham op de zijdes. Garneer met de plakjes gorgonzola en de gebakken champignons. Lekker met een kop cappucino, maar een glas witte wijn maakt het iets feestelijker en chic!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ciabatta met parmaham en gorgonzola recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven