Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Croissantje zalm recept
Croissantje zalm recept

Croissantje zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de witlof schoon en snijd het in dunne reepjes. Snijd de croissants overdwars half door en leg ze op 4 bordjes. Prak de kaas en meng het met de creme fraiche. Smeer het kaasmengsel op de onderste helften van de croissants. Verdeel de witlofreepjes over het kaasmengsel. Rol de zalmplakjes op en leg 3 rolletjes zalm op elke croissant. Meng de extra creme fraiche met zout en paprikapoeder. Was de dille, hak de blaadjes fijn en meng het door het creme friache. Leg toefjes creme op de zalm.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit croissantje zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven