Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eieren in hambakjes recept
Eieren in hambakjes recept

Eieren in hambakjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit de sjalotjes langzaam in een kleine braadpan op middellaag vuur. De sjalotjes mogen niet bruinen. Voeg zodra de sjalotjes zacht zijn de peterselie en vermout toe. Bak nog 1 minuut op middelhoog vuur. Neem de pan van het vuur. Roer er de zure room, cayennepeper en zwarte peper door. Bekleed een muffinblik voor 6 muffins met een plak ham. De ham moet boven de muffincup uitsteken. Zorg dat de hamlaag geen gaatjes bevat! Verdeel het sjalotmengsel over de bodem van de cups. Breek een ei boven elke cup. Bak 15 minuten, totdat de eiwitten gaar zijn en de eierdooiers nog vloeibaar, in een voorverwarmde oven van 200 graden C. Serveer warm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit eieren in hambakjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven