Allergie informatie: Frittata met zongedroogde tomaten en parmezaanse kaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 grote eieren
- 8 zongedroogde tomaten op olie, uitgelekt en gesneden
- 1 eetlepel gehakte salieblaadjes (vers)
- 50 gram ontpitte zwarte olijven, in dikke plakjes gesneden.
- 50 gram versgeraspte parmezaanse kaas + extra kaaskrullen
- 2 eetlepels olijfolie extra vierge
- 1 ui, gehalveerd en gesneden
- zeezout
- versgemalen peper
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Frittata met zongedroogde tomaten en parmezaanse kaas
- Allergieen informatie