Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktbrood recept
Gehaktbrood recept

Gehaktbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gehakt kneden met ei, worcestershiresause, peper en zout. Paneermeel toevoegen zodat het gehakt een vorm kan aanemen. Ovenschaal(of cakevorm) invetten met boter en bespenkelen met paneermeel. Gehakt in een ovenschaal 90 minuten op 180 graden C.

Serveersuggesties

Op het brood met Limburgse Stroop

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven