Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevuld stokbrood recept
Gevuld stokbrood recept

Gevuld stokbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 graden C. Snijd het brood van boven naar beneden tot de helft open en druk de zijkanten naar buiten. Meng het gehakt met de kruiden, paneermeel en tomatenpuree. Verdeel het gehaktmengsel over het opengesneden stokbrood. Strooi er geraspte kaas over. Bak het brood en gehakt in het midden van de oven in 15 minuten gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevuld stokbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven