Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde ciabatta's recept
Gevulde ciabatta's recept

Gevulde ciabatta's


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de ciabatta's open. Verhit de olijfolie en de knoflook in een pan. Smeer de ciabatta's in met het knoflookmengsel en leg ze opzij
Halveer de paprika's en verwijder de zaadlijsten.
Leg de paprika's met het vel naar boven onder de grill. Laat 9 minuten grillen of tot ze net zwart worden. Haal de paprika's onder de grill uit en stop ze in een plastic zak, Als ze voldoende zijn afgekoeld, kun je de schil verwijderen en de paprika's in dunne reepjes snijden.
Schik de plakjes radijs op 1 helft van elke ciabatta samen met enkele blaadjes waterkers. Schep de zachte kaas erbovenop.
Schik daarop de geroosterde paprika's en leg de andere helft van de ciabatta erbovenop. Serveer meteen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde ciabatta's recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven