Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde croissants met monchou recept
Gevulde croissants met monchou recept

Gevulde croissants met monchou


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de monchou, de gember, de ham en de gembersiroop goed door elkaar.
Spreid de driehoekjes croissantdeeg uit en verdeel het monchoumengsel erover. Rol de deegdriekoekjes los op. Begin aan de korte rechte kant
en rol richting puntje.
Leg de croissants op een beboterde bakplaat en bak ze in het midden van de voorverwarmde oven (200 graden celsius) in 15 minuten goudbruin en gaar. Serveer de croissants warm.

Serveersuggesties

Vervang het croissantdeeg door 4 plakjes bladerdeeg. Laat de plakjes ontdooien, schep de vulling erop, klap ze dicht en plak de randen stevig dicht met water. Prik enkele gaatjes in de bovenkant en bak de flapjes in een voorverwarmde oven (200 graden celsius) in 20 minuten gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde croissants met monchou recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven