Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde kalfsfricandeau recept
Gevulde kalfsfricandeau recept

Gevulde kalfsfricandeau


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 graden C. Snijd met een scherp mes aan de korte kant een opening in het vlees. Klop het ei los, wrijf de holte van het vlees in met een beetje ei en bestrooi het met zout. Laaat de abrikozen wellen en snijd ze in stukjes. Meng in een kom het gehakt met de rest van het ei, paneermeel, kaneel, abrikozen en zout. Vul de fricandeau met het gehakt mengsel en druk het goed aan. Zet de opening vast met een cocktailprikker. Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees rondom bruin. Leg het vlees in een ingevette braadslede en schenk het bakvet erover. Stoof het vlees in het midden van de oven in 1 uur gaar en schep regelmatig het bakvet erover. Laat het vlees afkoelen. Snijd het vlees in dunne plakken. Verdeel de sla over een schaal en leg de plakken vlees er dakpansgewijs op. Garneer het gerecht met de abrikoosjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde kalfsfricandeau recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven